2018. június 21. csütörtök, Alajos, Leila

Szülők Akadémiája

A Szülők Akadémiája két tanéven keresztül havonta szervezett programunk, ahol mint szülő, segítséget kapsz ahhoz, miként segítsd gyermeked hatékony tanulását, hogy közben boldogan és kiegyensúlyozottan vegye az akadályokat és mindeközben a kapcsolatotok is épüljön és fejlődjön.

A gyermekek fejlődését egyik legjobban meghatározó tényező a család, a családi környezet, az ezen belül kialakult nevelési attitűdök, szokások, kommunikáció stb.. . A  “Szülők Akadémiája” egyik legfontosabb célja, hogy a szülők mellett a családot is erősítsék. Fontos, hogy a gyermekeket nevelő anyukák, apukák felszabadult, vidám, gyermekbarát, sikeres szülők legyenek! A ” Szülők Akadémiája” keretein belül megvalósuló előadások, beszélgetések illetve tréningek segítenek ebben!

felnotteknek_szulok_akademiaja

Helyszín: TKP Központ Kaposvár, Fő u. 57.

A Szülők Akadémiája térítésmentes, előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a tkp@vadviragalapitvany.hu email címen vagy a Tanulás Könnyítő Program facebook oldalán az esemény alatt lehet.

Legközelebbi tervezett dátumok:

Időpont: 2018.január 16.  18.00 (Kedd)

900 hónap

Valóban tudok gazdálkodni az időmmel?
Értékes élet, értékek mentén, van időm nevelni?
Van időm példát mutatni?

Vendégünk Novák Csaba, szervezet és személyiségfejlesztő tréner, coach, aki gyakorlati tanácsokat ad nekünk.

Időpont: 2018. február 13.  18.00 (Kedd)

Egy kiegyensúlyozottabb életért

Hiedelmeink, szokásaink tükrében egy minőségi élet. Érzések felismerése, tudatosítása,befolyásolása. Haragszom, ideges vagyok, félek?

Időpont: 2018. március 13.  18.00 (Kedd)

Hitelesség tudatosan

Hiteles házastárs, hiteles szülő, hiteles barát, hiteles munkatárs-A példa! Hitelesség építése tudatosan! Egymásért vagy egymás mellett!

Időpont: 2018. április 16.  18.00 (Hétfő)

Aránytalan konfliktusok

Befolyásoló érzelmek, hatások. Párkapcsolat, szülő-gyermek kapcsolat láthatatlan rombolói.

Időpont: 2018. május 15.  18.00 (Kedd)

A változás, változtatás rejtelmei

Belső motivációmat irányító hiedelmek Közel-Távol. Miért teszek olyan dolgokat amiket nem kéne, és miért nem teszem végre azt ami fontos.

Ha szeretnél folyamatosan fejlődni, olvasgass az alábbi oldalunkon! Ha ott bejelentkezel, még több segítséget kapsz!

Szülősegítő honlapunk

>>regisztrációs lap <<